Reken gerust op KOMPAS vastgoed

Een huis verkopen of kopen doe je niet elke dag. Vaak is het een belangrijke stap in je leven. KOMPAS vastgoed maakt je graag wegwijs in de immowereld. Zodat je die stap met een gerust hart kan zetten.

KompasTeam-31
KompasTeam-8

Erkende schatting

Wat is mijn huis eigenlijk waard? Dat is vaak de eerste vraag wanneer je je huis wil verkopen. Als erkend schatter kan KOMPAS vastgoed ook zorgen voor een exacte waardebepaling van je eigendom. Niet gratis. Wél waardevol. Want we doen niet aan nattevingerwerk, maar hanteren een nauwgezette en gedetailleerde werkwijze. Van de prijzen in je regio tot de afwerkingsgraad: geen enkel element wordt over het hoofd gezien bij de schatting van je huis of appartement. Uiteindelijk heb je een nauwkeurig verslag in handen met een onderbouwde prijsberekening. Kies zeker voor zo’n erkende VLABEL-schatting bij:

  • aangifte van nalatenschap en berekening van de erfbelasting
  • fiscale waardering van activa en passiva in een vennootschap
  • waardering van borgstelling voor kredietaanvraag bij de bank
  • onafhankelijke en tegensprekelijke schatting bij echtscheiding

Eerlijk advies voor kopers

Heb je het huis van je dromen gevonden? Of ben je al lang op zoek naar een geschikte plek om te wonen? KOMPAS vastgoed helpt je vooruit met eerlijk aankoopadvies. We gaan op zoek naar een geschikt pand, vertellen je wat de pro’s en contra’s zijn van het pand dat je wil kopen, we analyseren de verkoopprijs en we denken mee na over eventuele verbouwingsmogelijkheden (en het kostenplaatje!). Wil je graag ondersteuning bij de onderhandelingen? Of wil je zeker zijn dat al het papierwerk in orde is? Ook daar kunnen we je bij helpen.

KompasTeam-28
Depositphotos_590130576_L

Nog een EPC nodig?

Wie een huis verkoopt of verhuurt heeft een geldig energieprestatiecertificaat (EPC) nodig. Heb je dat nog niet? No worries, ook daar kunnen we voor zorgen. De nuttige tips om je EPC-score te verlagen, krijg je er gratis bij. Interessant, want een betere score betekent vaak ook een beter bod.

Een strak plan

Een huis verkopen is meer dan een zoekertje online zetten. Met een doelgerichte aanpak zorgen we voor een vlotte verkoop van je huis aan de hoogst mogelijke prijs. Van een grondige voorbereiding tot de beslissende handtekening: we zijn er voor jou.

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons