Zo verkopen we samen je woning

We begeleiden je tijdens het hele verkoopproces met de nodige deskundigheid. Zo doen we dat:

KompasTeam-31

Stap 1

Hallo, wij zijn KOMPAS vastgoed

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we jou en je woning graag kennen. De eerste tips krijg je er gratis bij. Is er een klik? Dan kunnen we samen op pad.

Stap 1

Stap 2

Vlot van start

Beslis je om er samen met ons voor te gaan, dan zorgen we voor duidelijke afspraken over onze samenwerking. Volgens een plan op maat van jouw woning. Dus niet altijd het klassieke contract van 6 maanden.

Stap 2

Stap 3

En de prijs?

Het eerste wat je natuurlijk wil weten, is de correcte prijs voor je woning. Wij zorgen voor een nauwkeurige schatting volgens de regels van de kunst. Waardevolle kennis. Want we doen niet aan nattevingerwerk, maar hanteren een nauwgezette en gedetailleerde werkwijze. Zo heb je een onderbouwde prijsberekening en ben je zeker van je zaak.

Stap 3

Stap 4

Goed voorbereid

We zorgen voor alle documenten die nodig zijn voor je verkoopdossier en we geven je woning maximale visibiliteit, zowel online als in het straatbeeld. Onze huisfotograaf geeft tips voor de styling, maakt aantrekkelijke foto’s en een video.

Stap 4

Stap 5

Naar de markt

Klaar? Dan lanceren we de verkoop van je woning. We zorgen voor een opvallend bord voor de deur, een eigen plekje op onze website en we plaatsen het op portaalsites die passen bij je woning (van Immoweb tot Luxevastgoed).

Stap 5

Stap 6

Welkom kandidaat-kopers

We zorgen ervoor dat bezoekers zich welkom en op hun gemak voelen. Alleen zo kunnen ze een toekomstige thuis in je woning zien.

Stap 6

Stap 7

Prijsonderhandelingen? Heel graag!

Natuurlijk beoogt de potentiële koper het liefst de scherpst mogelijke prijs of lucratieve investering. Wij halen voor jou alles uit de kast tijdens de onderhandelingen en gaan steeds voor een win-win voor beide partijen.

Stap 7

Stap 8

Verkocht? Proficiat!

We begeleiden je tot de laatste handtekening is gezet en dan klinken we samen op een geslaagde verkoop.

Stap 8

Samenwerken?

Niks zo spannend als je huis verkopen. We’ve got you – every step of the way. Een waardebepaling, een EPC-keuring, een slim marketingplan voor de verkoop van je eigendom, nuchter advies … Er is zoveel te vertellen. Wat denk je, kennismaken?

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons