KOMPAS vastgoed:
je immokantoor in Zuid-Oost-Vlaanderen

KOMPAS vastgoed is een vernieuwend immokantoor in Zuid-Oost-Vlaanderen. Opgericht door Ruben en Dieter. Dit ijzersterke duo is samen goed voor meer dan 20 jaar expertise en ervaring in vastgoed. Ze hebben letterlijk en figuurlijk de sleutel in handen voor een succesvolle verkoop of aankoop.

4.KompasInterieur-4
KompasTeam-26

Gedreven makelaars

Ruben en Dieter werkten allebei al verschillende jaren in de sector. Hun paden kruisten elkaar geregeld en zo rijpte stilaan het plan om samen een eigen kantoor te starten. Hun visie? Luisteren naar de verkoper én de koper, mogelijkheden zien, correct adviseren en drie stappen vooruit denken.

Ruben groeide op in een familie waar bakstenen vaak het gespreksonderwerp waren aan tafel. Het is dus niet gek dat hij koos voor een carrière in vastgoed. Met zijn bouwtechnische kennis en zijn expertise als makelaar is hij de vakman die je aan je zij wil hebben.

Bij Dieter gaat kennis van vastgoed en energiezuinigheid hand in hand. Kan je nog geen EPC voorleggen bij de verkoop van je huis? Dan stelt hij het voor je op. Mooi meegenomen: je krijgt meteen ook advies over hoe je de EPC-score van je huis kan verbeteren. En een betere score betekent vaak ook een beter bod.

Wat we voor je doen

  • Verkoop: voor wie een juiste prijs, een persoonlijke aanpak en een vlot traject verwacht
  • Verhuur: voor wie zijn huurpand optimaal wil laten renderen door te verhuren zonder zorgen
  • Waardebepaling: een realistische waardebepaling van je pand dankzij een gefundeerde prijszetting
  • EPC: een geldig EPC voor de verkoop van je huis
  • Aankoopbegeleiding: je ziet of je zoekt je droompand en je wil graag eerlijk en objectief advies
3.KompasInterieur-9

Op zoek naar een woning?

Contacteer ons gerust voor een eerste kennismaking. Klikt het? Dan kunnen we samen op weg naar een succesvolle verkoop of aankoop.

Hidden
Naam(Vereist)

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons