Vastgoedexpertise in Ninove
met immokantoor KOMPAS Vastgoed

Wil je een huis kopen of verkopen in Ninove? Wij zijn KOMPAS Vastgoed. Een vastgoedteam met drive uit regio Ninove. We zijn meer dan een ‘gewoon immokantoor’. We zijn je partners in crime. Hoe we dat doen? Door keer op keer te streven naar het beste resultaat voor onze klanten. Met een strak plan, op een eerlijke en persoonlijke manier.

4.KompasInterieur-4
KompasTeam-24

Je huis verkopen met ons immokantoor in Ninove

Bij KOMPAS Vastgoed is elke klant belangrijk. Ruben en Dieter, ervaren vastgoedprofessionals, leggen de nadruk op klantgerichte service en sterke resultaten. Ze geloven in het opbouwen van sterke relaties met hun klanten. Door te luisteren naar wat ze nodig hebben, door open en eerlijk te communiceren en door elke keer opnieuw op zoek te gaan naar de beste deal. Ben jij de volgende die succesvol verkoopt met ons immokantoor in Ninove?

Zo doen we dat

Te koop: Tijd voor iets anders? Bij ons vind je vastgoed dat bij je past

Te huur: Zoek je naar een geschikte huurwoning? Wie weet vind je bij ons het plekje van je dromen.

Sterke aanpak: Wil je je woning verkopen? Wij laten niets aan het toeval over. Met een doelgericht marketingplan zetten we je woning in de kijker. We brengen het pand scherp in beeld en laten elk hoekje schitteren op foto of video. We houden je op de hoogte van elke stap die we zetten. Van waardebepaling tot akte, we zijn je wegwijzer doorheen het hele proces.

En meer: Je kan bij ons ook terecht voor een energieprestatiecertificaat (EPC), een erkende VLABEL-schatting of aankoopbegeleiding.

3.KompasInterieur-9

Aan de slag met KOMPAS Vastgoed, je immokantoor in regio Ninove

Benieuwd naar wat KOMPAS Vastgoed voor jou kan betekenen in Ninove? Neem vandaag nog contact op met ons immokantoor voor een verkennend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij al je vastgoedbehoeften.

Hidden
Naam(Vereist)

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons