Immokantoor Zottegem:
je partner in vastgoed

Zoek je een immokantoor in Zottegem dat jouw belangen vooropstelt? Maak dan kennis met KOMPAS Vastgoed. Een warm team met drive waar je op kan rekenen als het gaat over vastgoed in jouw regio.

4.KompasInterieur-4
KompasTeam-24

Wie zijn wij?

Ruben en Dieter, de drijvende krachten achter KOMPAS Vastgoed delen een liefde voor bakstenen en vinden het belangrijk om keer op keer topwerk af te leveren. Met focus op luisteren, adviseren en vooruitdenken, streven ze ernaar om elke klant een naadloze ervaring te bieden.

KOMPAS Vastgoed is als immokantoor in Zottegem graag je betrouwbare adviseur en partner. Dankzij onze diepgaande kennis van de lokale markt, weten we perfect hoe we je huis in de markt kunnen zetten of hoe we je kunnen helpen aan huis dat bij je past in de regio van jouw voorkeur. Een ideale match is elke keer weer ons doel.

Ook nog dit

Bij Kompas Vastgoed kan je ook terecht voor een erkende waardebepaling, een geldig energieprestatiecertificaat (EPC), aankoopbegeleiding, …

Zo kunnen we je helpen bij verkoop

Vanaf het eerste gesprek tot en met de verkoop van je vastgoed, we helpen je bij elke stap. Denk aan een professionele waardebepaling dankzij een nauwgezette en gedetailleerde aanpak, een goed voorbereid verkoopdossier en maximale visibiliteit voor je woning. Met sfeervolle foto’s en een gepast marketingplan. Uiteraard zorgen we ervoor dat bezoekers zich welkom voelen en halen we alles uit de kast tijdens de onderhandelingen. Alles om jou aan een geslaagde verkoop te helpen.

3.KompasInterieur-9

Samenwerken met ons immokantoor in regio Zottegem?

Ontdek de meerwaarde van samenwerken met KOMPAS Vastgoed als immokantoor in Zottegem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat ons je helpen bij al je vastgoedvragen in Zottegem en omgeving.

Hidden
Naam(Vereist)

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons