Instapklare robuuste
woning te Herzele

€ 335.000

Poelstraat 45
9550 Herzele

  • Solide instapklare open bebouwing
  • Aangenaam perceel
  • Prachtig uitzicht op het omliggende groen
  • Rustige ligging
  • Inpandige garage en oprit
9.3 are
1960
162 m²
2023
480 kWh/m2
2
1
Bij akte

In het goed gelegen Hillegem stellen wij met plezier deze solide instapklare open bebouwing aan u voor. Deze robuuste woning is gelegen op een aangenaam perceel en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende groen. Een extra troef is de rustige ligging, terwijl belangrijke verkeersaders, scholen, winkels en openbaar vervoer toch vlakbij zijn. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de woon- en eetkamer. Daarnaast vindt u een polyvalente kamer die perfect kan dienen als bureau, slaapkamer, hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen. De leefkeuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor u kunt genieten van een rustige omgeving tijdens het koken.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer ruime kamers, een vernieuwde badkamer en één kamer die potentieel biedt als dressing of tweede badkamer na opfrissing. Bovendien is er een ruime opbergzolder aanwezig, samen met een kelder voor het opslaan van proviand. Parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de inpandige garage en oprit. De tuin nodigt uit tot ontspanning. Kortom, deze woning biedt een interessante prijs-kwaliteitverhouding en is een leuke opportuniteit. We nodigen u graag uit om dit samen met ons te ontdekken. Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging, welkom!

Voorschriften:

Verwarming
Kadastraal inkomen
Bestemming
Overstromingsgevoeligheid
Perceelscore
Gebouwscore

gas
€720
woongebied
mogelijk overstromingsgebied
D
C

Verwarming: gas
Kadastraal inkomen: €720
Bestemming: woongebied
Overstromingsgevoeligheid: mogelijk overstromingsgebied
Perceelscore: D
Gebouwscore: C

Interesse in de woning?

Neem contact op met Ruben via: 0495/15.93.33 om deze exclusieve eigendom te ontdekken of vul onderstaand formulier in. Je bent uitermate welkom.

Hidden
Naam(Vereist)

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons