Unieke architectenwoning
te Sint-Lievens-Esse

€ 695.000

Schipstraat 33
9550 Sint-Lievens-Esse (Herzele)

  • Duurzaamheid
  • Efficiëntie
  • Ruimte
  • Natuurlijk licht
  • Landelijk wonen
29,96 are
2015
504 m²
-
106 kWh/m2
3
2
Bij akte

In Sint-Lievens-Esse presenteren wij opgetogen deze unieke architectenwoning te koop, gelegen op een uitgestrekt perceel en toch slechts een steenworp verwijderd van belangrijke verbindingswegen. Deze villa ademt duurzaamheid uit met vooruitstrevende kenmerken zoals een geothermische warmtepomp en zelfs een goederenlift, waardoor modern comfort en efficiëntie moeiteloos samensmelten.

Met een uitstekende EPC-score en een royale bruikbare vloeroppervlakte van 500m² biedt deze woning een overvloed aan mogelijkheden. Het gelijkvloers is ontworpen met het oog op ultiem comfort, waarbij alle slaapvertrekken zich op deze verdieping bevinden. De inkomhal verwelkomt bezoekers met een uitnodigende warmte, terwijl een handige berging en drie grote slaapkamers met een badkamer een oase van rust en sereniteit vormen.

Een uniek aspect van deze woning is de kelder, die zowel via een brede trap als een praktische goederenlift toegankelijk is. Deze ruimte leent zich perfect voor het ontplooien van diverse activiteiten zoals thuiswerken of het beoefenen van gepassioneerde hobby's, waarbij het natuurlijke licht dat door het gelijkvloerse niveau wordt getrokken een inspirerende sfeer creëert.

De eerste verdieping onthult een prachtige open ruimte die een gevoel van luchtigheid en overvloedig licht omarmt, terwijl ook hier een tweede badkamer voorzien is, perfect voor het comfort van de bewoners en gasten.

Voorschriften:

Verwarming
Kadastraal inkomen
UC
Renovatieverplichtingen
Bouwvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
Voorkooprecht
Dagvaarding
Onroerend erfgoed
Overstromingsgevoeligheid
Afgebakend overstromingsgebied
Perceelscore
Gebouwscore

geothermische warmtepomp + haardvuur
€1.380
41062C1019/00G000
neen
ja
ja
agrarisch gebied
neen
neen
neen
geen overstromingsgevoelig gebied
neen
A
A

Verwarming: geothermische warmtepomp + haardvuur
Kadastraal inkomen: €1.380
UC: 41062C1019/00G000
Renovatieverplichtingen: neen
Bouwvergunning: ja
Verkavelingsvergunning: ja
Bestemming: agrarisch gebied
Voorkooprecht: neen
Dagvaarding: neen
Onroerend erfgoed: neen
Overstromingsgevoeligheid: geen overstromingsgevoelig gebied
Afgebakend overstromingsgebied: neen
Perceelscore: A
Gebouwscore: A

Hoewel enkele kleine afwerkingen nog worden verwacht, vertegenwoordigt deze woning een unieke kans in de regio van Herzele. Buiten biedt de omgeving een adembenemend panoramisch uitzicht en bestaat zelfs de mogelijkheid om een aangrenzende weide bij te kopen, waardoor de mogelijkheden voor landelijk wonen en genieten van de natuur eindeloos zijn.

Interesse in de woning?

Neem contact op met Ruben via: 0495/15.93.33 om deze exclusieve eigendom te ontdekken of vul onderstaand formulier in. Je bent uitermate welkom.

Hidden
Naam(Vereist)

KOMPAS vastgoed

Molenstraat 144
9550 Herzele

M. info@kompasvastgoed.be
T. 0495 15 93 33 / T. 0499 48 10 10

Volg ons